Lantis i Australien

Hej och halla!
Sitter just nu pa McDonalds, for det ar det enda stallet dar det finns internet. Maste dock aka bil 40 min for att komma hit, men det far det vara vart och det finns ingen mataffar dar jag bor heller sa jag och mina nya vannar maste aka hit en gang i veckan for att handla mat for veckan. Det visade sig att Berridale ar en liten by med 800 invanare. Ganska mysigt med alla hasta och kossor runt huset. haha! Vi ar 14 personer som bor i ett hus och jobbar tillsammans pa samma Motel.

Jobbet visade sig inte vara riktigt sa bra som jag hade hoppats, jag va lovad 40 timmar i veckan, den har veckan ska jag jobba 8 timmar. Jag ar valdigt uttrakad just nu, det finns inte mycket att gora har. Manniskorna jag bor med gillar jag valdigt mycket sa det ar ju bra! Det ar jag och folk fran hela varlden, inte en enda svensk vilket gjorde mig glad! Jag delar rum med en tjej fran Kanada, resten kommer fran USA, Finland, Israel Australien, ja fran alla mojliga stallen runt om i varlden.

Nu ska jag ga och handla mat for den kommande veckan, och sen ga och prata med min chef om att jag maste jobba mer an 8 timmar i veckan!!
Ha det bra! Kram!


Snow season pa Midsommarafton



Hej hej!
Har precis bokat flyg ner till Sydney och buss fran Sydney till Berridale. Ska borja jobba pa ett Ski resort nere i Snowy Mountains. Kanns lite skumt att jag kommer ner till vintern lagom till midsommarafton! Blir till att fira den svenska sommaren med lite snowboardakning! haha! Klara och Sara blir kvar har i Noosa och jag aker ner och halsar pa mina underbara gamla klasskompisar Moa och Emelie en snabbis for att sen aka vidare till snon. Vet inte riktigt hur jag ska klara av kylan dar nere med min sommarklanningar jag har med mig. Jag far nog helt enkelt kopa mig lite varma klader. En mossa, vantar, tjock troja och ett par skor far det bli.
Ha det bra, och trevlig sommar!









Usch Usch!



Ipod och tvattmaskin ar ingen bra kombination... Jag vaknade en morgon har om dagen och upptackte att jag blivit biten av Bedbugs igen! Och pa en av mina klanningar som hanger sa prydligt pa min sangkant ser jag en liten acklig bedbug vandra omkring, av ren ilska slangde jag ihop alla mina klader och sprang upp till tvattmaskinerna. Nar jag senare skulle hanga upp mina klader ser jag till min valdigt stora forvaning och besvikelse att det ligger en Ipod pa botten av tvattmaskinen! Det kan inte vara sant! tanker jag och skrattar och grater hogt, chockad som jag ar. Men det va tyvarr sant! Jag hatar mig sjalv en aning just nu!

Nastan hela lordagen gick at till att sta med hartorken och forsoka fa min lilla alskade Ipod torr, har inte en aning om det hjalper men det kanns lite battre iaf. Den funkar om jag har den pa laddning och horluranra funkar utan problem. Och den ser valdigt ren och fin ut... om jag ska forsoka se pa det hela positivt.

Pa kvallen kom Klara och halsade pa och ritade fina gubbar och en saga om en Kohund.. Jag blev lite gladare.
Idag fyller Sara Greve 20 ar! Och det firar vi med att fika pa bakelser nere vid floden senare idag, ser jag fram emot! :D





Klaras fina masterverk pa mina fotter.
 
 Har ar mitt hem for tillfallet, och min fina garderob langst till vanster. Ager valdigt lite klader!
 Sara och jag lyckades ha ett rum for oss sjalva en natt sa jag Sara och Niels passade pa att gora en stor sang av nastan alla madrasser som fanns i rummet. Det va mysigt!
                                           

Noosa igen

Hej alla!

Har precis slutat mitt simpla jobb for dagen pa Koala Beach Resort. Ja, det ar dar jag har hamnat igen, i Noosa saklart. For er som inte visste det sa ar jag tillbaka har igen. Jobbar for gratis boende igen samtidigt som jag letar andra "riktiga" jobb, hur nu det kommer ga. Har ett jobb pa G an sa lange, ett stadjobb. Det kommer nog inte bli jattemanga timmar i veckan men det ar alltid nagot och for hoppningsvis sa kommer det funka att jobba kvar pa Koala sa jag slipper nagra storre utgifter. Mitt simpla jobb dar bestar av att stada gastkoket mitt pa dagen, fylla pa toapapper i alla rum och ta ner alla lakan som hanger pa tork. Det tar mig ungefar 1 tim att gora detta. Ganska slappt maste jag saga.

Det ar lagsasong har nu. Kanns ganska skumt, hemma borjar det bli hogsasong och sommar, har gar det mot vinter. Vinter och vinter, det liknar den svenska sommaren valdigt mycket. Vadret ar opalitligt, soligt ena sekunden och regn i nasta. Det ar kul att lasa alla mail om att ni har haft det sa varmt dar hemma pa senaste, hela 25 grader! Det ar val ungefar vad det ar har och jag tycker att det ar lite kallt. Att man kan vanja sig vid varmen sa snabbt. Luften kanns riktigt frisk och sval nu och man lipper svettas floder sa fort man ror pa sig.

An sa lange har jag inga planer pa att aka hem, jag kanner att jag nog vill passa pa att vara kvar i det har landet sa lange jag kan. Det ar skont att leva sa fritt for ett tag. Man vet aldrig vad som hander har, i forrgar hade jag inget jobb, igar hade jag tva att valja pa. Ett nere i Snowy Mountains och ett har i  Noosa. Jag holl pa och vela fram och tillbaka hela dagen igar. Nar jag antligen hade bestamt mig for att tacka ja till det nere i de snoiga bergen var det for sent. Sa jag antar att jag blir kvar har i Noosa ett bra tag, tills jag har sparat ihop tillrackligt med pengar till att borja resa lite igen och tills jag har blivit battre pa att surfa. Jag skams lite med tanke pa att jag har varit i Noosa sa pass lange men kan fortfarande inte surfa ordantligt! Jag far ta tag i det imorgon tror jag.

Ha det bra! Kram!

RSS 2.0