Surfing och jobb!

Hej alla!
Kom precis hem fran stranden. Hyrde surfbrador imorse och gav oss ivag for att surfa. Gick battre an jag trodde att det skulle gora, till en borjan i alla fall. Har ju inte surfat sen jag va pa surfcampet. ( Jag vet att det ar jattedaligt av oss efter sahar lang tid i Noosa! Men det har bara inte blivit av.) Krafterna tar slut valdigt snabbt! Men jag ar sa envis nar jag val ar dar ute, kanns som att jag kan halla pa hur lange som helst, ar sa otroligt kul! Eftermiddagen blev mindre bra. Gjorde varlden nosedive! Var kul att se Saras min nedanfor mig, vagen var verkligen stor och jag tyckte att jag fanga den sa bra, men sa plotsligt ser jag hur min brada forsvinner under vattnet precis nar jag staller mig upp och jag stupar ner och tumlar runt i vagen.

Det som har hant sen sist jag skrev ar att vi nu har fatt jobb. Inget jobb med lon, men vi bor gratis och far en gratis maltid om dagen. Vilket ar valdigt harligt efter att ha left pa rostat brod och nudlar i en manad! Jag jobbar i ett kok pa en resaurang pa ett hostel. Jag har verkligen fastnat for Noosa, trivs helt otroligt bra har. Kanns svart att behova lamna det, sa det ar kul att vi kan vara kvar ett tag till! Far dock se hur lange vi orkar jobba "gratis". Det ar ju inget glamorost jobb precis! haha! Plockar disk och diskar. Men det ar ju vad jag ar van vid efter hotelljobbet i Norrkoping.
Nu ska Sara och jag ga och handla lite frukost sa vi har lite mer brod att rosta imorgon nar vi vaknar.

Ha det bra! KramKram!

Noosa

Befinner mig just nu i Noosa. Henka och alla andra hade ratt, det ar ett helt underbart stalle. Flera vita strander med klarblatt vatten, en jattemysig nationalpark med koalor, som jag tyvarr inte har sett an. Vi bor pa ett hostel dar vi kan lana surfbrador och kayaker om vi vill. Tanken var ju att vi skulle bli lite battre pa att surfa nu nar vi ar har. Men det har inte riktigt blivit sa. De forsta dagarna sporegnade det hela dagarna, och vagorna har varit alldeles for stora for vara surfkunskaper! Vi gav oss ut en dag med bodyboard istallet. An enklare variant av att surfa, man behover namligen inte stalla sig upp. 
Jag trodde det skulle vara hur enkelt som helst. Bara paddla ut och sen vanta pa att en vag skoljde in an till stranden. Men i tva meter hoga vagor var det visst inte sa latt. Det slutade med att jag jag hade en liten publik som stod och skratta at mig langre ut i vattnet. " You look kind of lost out here!" fick jag hora, da gav jag upp.

Imorn beger vi oss ut till ett Bush camp, vi tankte kanna pa hur det ar att leva lite narmare vildmarken har i Noosa, men bara for en natt. Jag kanner att jag kommer vara for radd for alla spindlar, ormar och giftiga paddor. Sa en somnlos natt far racka. Vi blir nog kvar har ett tag, som det ser ut nu. Ar sa mycket vi vill hinna med har innan vi aker. Lara oss surfa, paddla kayak pa den otoligt fina floden och snorkla i lagunerna dar det finns delfiner och skoldpaddor. Hur idyllisgt later inte det? Delfinerna kanske ar och ta i lite, det ar tydligen inte sa ofta man far se dem men man kan ju alltid dromma.
Hoppas alla ni har det lika bra som jag!

Kram!

Surfcamp

    



En av alla strander vi stannade pa for att surfa. Jag hade en helt underbar vecka medandra ord! Och sa ar det kort pa hela gruppen jag akte runt med plus srufinstruktorerna.

I Brisbane

Sitter i Brisbane nu, dar vi har tankt att forsoka fa jobb. Om vi inte lyckas fa jobb har finns alltid fruktplockningen. Brisbane verkar vara en trevlig och valdigt lugn stad. Allt stanger vid 18.00. Surfingen gick battre an jag trodde forra veckan. Trodde inte att jag ens skulle kunna sta upp. Men det kunde jag redan efter forsta dagen! Det var grymt kul, sa det kommer vi fortsatta med!Det var kul att se mer av Australien ocksa, med kangurur utanfor fonstrena nar vi vaknade. Det visade sig att vi bodde i en nationalpark med massor djur. Helt underbart! Allt kandes verkligen Australien, sa som man, eller jag iaf hade tankt mig. Surfinstruktorer med laderhy, for att de varit ute i solen for mycket. Jag ar nojd med surfingveckan! Och det var ett harligt satt att ta sig upp hit pa, skont att slippa sitta pa en buss 14 timmar i streck! Had det bra! Kram!

RSS 2.0