Operahuset


Jag och operahuset, va tyvarr ganska gratt den dagen, blev inte riktigt samma effekt utan den bla bakgrunden.

Sydney


Jag, Moa, Klara och lite Sara med Darling harbour i bakgrunden.

.


Klara och Sara pa vag
till Darling Harbour.

Sydney

Nu ar tiden i Sydney slut. Det ar trotts allt en riktigt fin stad, jag gillar den grymt mycket! Sa harligt med en sa gron och ren stortsad. Jag tror vi har hunnit med det mesta man ska se har och varit med om alla mojliga olika vader. De tva forsta dagarna var helt outhardligt varma, och de dagarna var vi tvugna att springa runt pa stan och fixa med en massa grejer. 45 graders hetta! Det ar inte att leka med, det kandes som att sitta i en bil som har varit i solen en hel sommardag, skillnaden har var att det inte fanns nagra rutor att veva ner sa man kunde fa in lite frisk luft. De andra dagarna har det varit ganska molnigt, blasigt och regnit i mellanat. Sa Operahuset sag inte riktigt ut som pa alla vykort, den bla bakgrunden fattades.. men det haftigt att se anda! :)

Emelie och Moa har vi ocksa hunnit med att halsa pa, det var trevligt. I Maroubra bor dem, ett helt underbart stalle. Jattefin strand, med lagom mycket folk, inte alls som pa Bondi dar man far trangas med 20 000 manniskor ungefar.

Imorgon drar vi ivag och ska lara oss att surfa ar det tankt, far se hur det gar. Vi ska aka pa ett 4 dagars surfcamp, vi kande att det blev lattast sa, annars skulle jag aldrig kanske ens vaga forsoka surfa, men nu maste jag! Vi aker fran Sydney till Byronbay, dar imellan ar det fyra stopp. (kanske lagger upp en karta senare) Sa ser min vecka ut har i Australien,

Ha det bra!
Kram!  

Framme!!

Att flyga sa otroligt lange var ju inte det roligaste jag gjort! Men det ar nog vart det! Nu sitter jag pa ett hostel, det ar tankt att vi ska bo har till pa mandag eller tisdag. Det ar helt okej har, valdigt trevligt folk! Kackerlackan i rummet var mindre trevlig.. Idag, har vi mest gatt omkring och kollat in omradet dar vi bor. Vi var pa vag att leta efter ett billigt stalle att ata pa nar vi plotsligt springer pa Moa, en tjej som gick i min klass.. Det va roligt att fa traffa henne, och lustigt att traffa henne har! Jag orkar inte skriva sa mycket nu, allt kanns bara valdigt lustigt nu. Jag skriver sen igen nar allt kanns battre!
Ha det bra!

RSS 2.0