Fraser Island




Hej Hej!!
Nu har vi gjort Fraser Island, det va helt otroligt! Gar inte att beskriva med ord. Har verkligen aldrig sett nagot liknande i hela mitt liv och kommer kanske aldrig mer fa gora det heller. Vi korde pa en milslang strand med klarblatt vatten bredvid oss. Nar vi forst kom till on tyckte jag att det var helt undebart vackert, da visste jag inte att vi skulle komma till ett annu mer underbart stalle. Man kunde namligen inte bada i havet pa grund av hajar och farliga maneter sa vi korde in till en sjo.

Efter en ganska lang och valdigt skumpig vag kom vi fram till Lake Mckenzie. Sara va livradd, jag satt mitt emot och skratta nervost at Saras roliga miner hon gjorde av skrack. Vagen bestoda av sand som mer kandes som en stig mitt i den tropiska skogen. Det var verkligen en upplevelse. Val framme sa hade man glomt den skumpiga vegen, man var sa tagen av stallet. Sjon sag mer ut som en pool. Tank att bada i en sjo som har lika klart vatten som en pool och sand lika vit som... jag vet unte vad. Det ar verkligen en paradis o!

Tva natter och tre dagar var vi dar och campade, solade, badade och akte runt och kollade pa lite sevardigheter. Pa bilden ar bilen vi fardades i och i bakgrunden ett vrak som ligger pa on. Hinner inte lagga in fler bilder just nu far bli en annan gang. Vill verkligen visa hur ofattbart det var, fast det gar kanske inte. Man maste se det med egna ogon och jag ar helt overlycklig over att jag har gjort det!

Ha det bra! Kram!

Nationalparken



 

Pa promenad i national parken i Noosa. Har antligen fatt se en vild Koala nu! Belv overlycklig nar jag fick syn pa den. Fast fick inga bra bilder pa den sa ni far noja er med skyllten.

20 ar!

Hej alla!
Vi blev visst kvar i Noosa lite langre an planerat. Det ar ganska svart att slita sig fran ett stalle som det har. Verkar som jag aldrig kommer trottna. Men tisdag 24/3 aker vi vidare till Fraser Island. En o vid ostkusten dar vi ska kampa i tre dagar, ska bli riktigt kul!

Hade en helt underbar fodelsedag forra veckan. Tack for alla grattismail och sms och allt!
Vaknade av att Klara, Sara och Niels sjong for mig och kom med frukost pa sangen, det var nog det godaste jag atit pa lange. Senare pa eftermiddagen gickvi och at pa en fransk restaurang. Vi hade nog pratat om att ata pa restaurang i tre veckor innan. Man tanker pa mat sa mycket har! Eller jag gor det i alla fall. haha! Och sen pa kvallen gick vi ut.. Kunde nog inte bli en mycket battre 20-arsdag!

Kram!

Bilder

Hej!
Jag vet att jag ar jattedalig pa att lagga upp bilder! Har forsokt flera ganger men det tar en evighet. Ga in pa Saras resedagbok, hon ar battre pa att lagga upp bilder. Sarabengtson heter hon. Lagge marke till att det bara ar ett S. :)

RSS 2.0